zondag 21 juni 2009

Goedemiddag allemaal,
zo ff de tijd om mijn blog bij te werken. Ik heb de afgelopen week twee verjaardagen gehad, waarvoor ik een kado envelop moest maken. Ik heb gekozen voor kado envelopjes a la Caro (zie bij mijn favoriete blogs C@ro's kaartjes). Natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar zij bracht me op het idee. De eerste was voor een collega en de tweede voor mijn schoonzus Erika die onlangs 50 geworden is!

maandag 15 juni 2009

Hallo allemaal!!!

Zo, nu heeft ook een andere collega ontdekt dat ik kaartjes maak wanneer er kinderen geboren zijn. Ze kwam vorige week meteen met een kaartje aanzetten en ik heb daarom het roze babykaartje nu maar eens in het blauw gemaakt en dan zonder bloemetjes, maar wel met de naam van het kindje erin verwerkt!



Vind hem zelf wel leuk geworden, een beetje Delfts blauw achtig! Vandaag kwam mijn collega met weer een kaartje, dus dat gaat lekker!!!

Groetjes en een fijne avond verder!

maandag 8 juni 2009

Jippie, mijn eerste echte opdracht heb ik binnen!!!

Voor een vriendin van mijn dochter mag ik het geboortekaartje maken voor haar dochter die ze begin augustus verwacht! Onderstaand kaartje mag ik dus in zestigvoud maken. Heel wat werk, maar ik heb er zin in!



Ik ga ervan uit dat jullie haar toch niet kennen (zou wel heel toevallig zijn). Ik verraad nog niet de naam, dus dit kan mijns inziens geen kwaad.

Groetjes en een fijne avond allemaal!

Maaike
Zo, zondagmiddag nog even een geboorte(felicitatie)kaartje gemaakt voor een collega van mij. Zij heeft veel familieleden, artsen en arts-assistenen, die in de periode zitten dat ze allemaal kinderen krijgen. Ik maak dan altijd een kaartje als antwoord op de geboorteaankondiging, d.w.z. dat ik zoveel mogelijk de kleuren en zo gebruik, die zij zelf ook gebruikt hebben.

Dit is het kaartje wat ik voor een van haar artsen gemaakt heb:



Ben er zelf erg tevreden over (hi, hi).

Groetjes!!!

Hallo allemaal,

Zo, het wordt tijd dat mijn bloggie weer eens bijgewerkt wordt. Gisteren hebben ze bij ons vanuit de kerk kaarten gestuurd naar mensen die in het buitenland vervolgd worden vanwege hun geloofsovertuiging. Ik had aangeboden om daar wat kaarten voor te maken. Het zijn er 33 geworden (wel allemaal dezelfde hoor). Ik had maar kort de tijd hiervoor, dus ze zijn vrij simpel. Toch hoop ik dat ik de mensen hiermee een hart onder de riem kan steken.