maandag 24 augustus 2009

Whoepie!!! Caro is nog maar net thuis en ze heeft al een verrassing voor me!



Deze award heb ik gekregen van haar! Gaaf hoor!

Dankjewel Caro, ben er errug blij mee! Zal morgen eens bedenken aan wie ik die nu eens door ga geven!

vrijdag 21 augustus 2009

Ik probeer een klok toe te voegen via de site Toolshell - Flash Clocks, Gadgets and more .... maar helaas, het lukt me niet!
Als iemand weet hoe het wel moet, mag die het zeggen. Ik wil hem graag links in mijn blog bovenaan hebben.

vrijdag 7 augustus 2009

Goedemorgen allemaal,

Morgen, 8 augustus, wordt Cor, een zeer speciale, goede vriend van mij 50 jaar en hij dacht aan dit heuglijke feit te ontkomen door op vakantie te gaan, maar daar dachten zijn vrouw Ankie en zijn kinderen anders over! Ze hebben gevraagd om hem zo veel mogelijk kaarten te sturen, minstens 50 in totaal, zodat hij toch niet aan het idee kan ontkomen dat hij 50 jaar geworden is! Ik heb voor die gelegenheid de volgende kaart gemaakt. Het is een kaart, die ik heb gelift van wederom Dawn McGriffith. Zij maakt zulke geweldige kaarten! Ik heb speciaal hiervoor de SU stempelset "Just Buzzin' By" aangeschaft, het papier Yo Yo Yellow (Basic Black en Whisper White had ik al) en de smalle envelopjes van SU om de kaart in te kunnen versturen. Ik maak de kaarten meestal in tweevoud, zo ook deze. Op zijn kaart staat nog in rood "50th" tussen Happy en Birthday in, maar die is al op de post, dus daar kon ik geen foto meer van maken.

Ik ga morgen overigens zelf, samen met een vriendin van mij, naar Vaals, om zijn verjaardag, en die van zijn moeder, mee te vieren!


Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik!

zaterdag 1 augustus 2009

Goedeavond allemaal,

Vandaag een beetje geklust in huis, o.a. zelf rolgordijnen opgehangen in mijn keuken! Ja, je moet wel, wanneer je een vriendje hebt met twee linker handen (hi, hi!). Maar goed, ik heb lekker vakantie en ben dus heerlijk aan het klussen geslagen. We wonen nu sinds 1,5 jaar in dit huis en er moet nog zoveel geverfd worden en verder afgewerkt, plintjes aanbrengen en zo, je kent het wel.
Maar ... vanavond tijd voor ontspanning en dus een beetje gesurft op internet en daar kwam ik zo'n mooie kaart tegen van Kristina Werner op Youtube, die moest en zou ik meteen maken! Binnenkort is mijn ex-schoonmoeder jarig en gelukkig heb ik nog steeds een goed contact met m'n voormalige schoonouders en zij is helemaal gek van hortensia's. En laat ik nu net bij de laatste bestelling van SU de set "Bloomin' Beautiful" besteld hebben. Zie hieronder voor het resultaat, ik ben er in ieder geval errug blij mee!



De gebruikte inkt is "Orchid Opulence" (stempel) en met dezelfde inkt en met "Green Galore" heb ik met een blender pen de bloemetjes en blaadjes ingekleurd. Dat was voor mij een nieuwe techniek en het is best leuk om te doen. De kaart is "Kraft" en daarop zijn stukjes "Lavender Lace" en "Pixie Pink (?)" gebruikt. Het lint is een stukje "Certainly Celery". Alles dus van SU! O ja, als laatste nog met de Singo Gel Pen "stiksteekjes" gemaakt.

Helaas is de scan een beetje flets geworden, maar goed, je ziet wel hoe de kaart in elkaar zit.

Hoop dat jullie er inspiratie mee opdoen!

Fijne avond verder!