zondag 3 januari 2010

Tjonge jonge, wat loop je meteen een eind achter wanneer je niet alles meteen op je blog zet! Eind november heb ik samen met mijn vriendin Ankie nog een onwijs leuke workshop gevolgd bij Paper & Pictures in Doorn, het zogenaamde Magnolia Event! Nou, een gebeurtenis was het zeker!
De volgende werkstukken hebben we gemaakt: allereerst zijn we begonnen met een 3-dubbele kaart:

Daarna hebben we een receptendoosje gemaakt:

Tenslotte hebben we nog een allerschattigst notitieblokje gemaakt met een heel uniek stempeltje van Magnolia, dat speciaal voor de deelnemers aan de workshop is gemaakt:

Oorspronkelijk had het stempelafdrukje vleugeltjes, maar daarvan was ik niet zo gecharmeerd, dus die heb ik eenvoudigweg afgeknipt. Ook zo is ie toch helemaal geweldig, zeg nou zelf!
We hebben tussendoor ook nog een leuke "make and take" gedaan, maar helaas kan ik de kaart, die we toen gemaakt hebben, nu even niet vinden. Wanneer ik hem tegenkom, zal ik hem er alsnog bijzetten.

Nou, dat was het voor vandaag. Alles is weer bijgewerkt en ik kan gaan verzinnen wat ik nu weer eens ga doen!

Doei!!!
Tja, dan ben ik nog niet klaar met het bijwerken van mijn blog, want ik heb in november ook nog zelf een workshop gevolgd bij Chimene Vink in Heesch, samen met mijn vriendin Helga uit Eindhoven. Het was een workshop waarbij we drie LO's gemaakt hebben (dus eens even geen kaarten!) in Vintage stijl
Ik had dit nog niet eerder gedaan, maar ben nu helemaal verkocht! Wat is dit gaaf om te doen! Kijk en geniet mee van de volgende werkstukken. Allereerst een foto van mijn kleinzoon Jesse, die een trapauto heeft gewonnen bij mijn goeie vriend Cor, de groenteboer:

En dan twee foto's van een uitstapje in het voorjaar van 2009 samen met mijn vriend Danny en mijn dochter Mariska en haar zoon Jesse naar Scheveningen:

Wanneer je deze LO's ziet, snappen jullie denk ik wel, dat ik hier zeker mee verder ga!
Zo, dan nu nog even laten zien wat ik met een flink aantal dames heb gemaakt tijdens de Kerstworkshops. Het plan was om 7 kerstkaarten te maken op een avond. Niet iedereen heeft dat gered, daarom heb ik voor een aantal personen de schuifkaart zelf gemaakt (zie de laatste foto).
We zijn begonnen met drie kaarten, die ik gelift had van de site van Dawn Griffith. Hiervoor hebben we de stempelset "Big on Christmas" van Stampin' Up gebruikt. Erg eenvoudig, maar zo leuk om te doen!

Daarna eerst twee kerstkaarten gemaakt met de traditionele kerstkleuren rood en groen, met papier uit de serie "Mistletoe" van Making Memories en een kaartje in blauw/wit (dus helemaal niet Kerst-achtig). Alles gestempeld met de stempelset "Holiday Lineup", ook weer van Stampin' Up.

Als toetje hebben we een schuifkaart gemaakt. Erg leuk om te doen en zo simpel (hi, hi, als je eenmaal weet hoe het in elkaar zit!)

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden, ik heb ervan genoten om deze workshop te geven!
Groetjes, Maaike
Goedemiddag allemaal,

Vandaag me maar eens voorgenomen om wat achterstand weg te werken voor wat betreft het laten zien van wat ik allemaal gedaan heb de laatste tijd. Behalve de eerder genoemde workshop heb ik voor een hele lieve mevrouw uit onze kerk een boekje gemaakt met foto's van onze seniorendag in juni 2009. Ze was er zo ontzettend blij mee. Ik zal ter illustratie een paar foto's showen van het boekje.
We begonnen die dag natuurlijk met koffie en gebak.


Daarna hebben we het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Terschuur bezocht


en 's middags zijn we gaan varen met een mooie rondvaartboot in Utrecht.

Ik heb haar die hele dag begeleid, omdat ze slecht ter been is, maar we hebben zo'n lol gehad!


De dag werd afgesloten met een drankje!

Op naar de volgende keer, want dat ik dan weer mee ga, is een ding wat zeker is!