maandag 27 augustus 2012

Challenge op het Scrap My Dream blog

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag starten mijn designteam en ik een maandelijkse challenge op ons gezamenlijke blog www.scrapmydream.blogspot.nl

Ter inspiratie heb ik onderstaande kaart gemaakt: 


Ik zou het leuk vinden wanneer u/jij ook mee doet! Er is een leuk prijsje te winnen. 

groetjes, 

Maaike

zondag 19 augustus 2012

Geboortekaartje

Hallo allemaal,

Laat ik vandaag eens een berichtje op dit blog plaatsen, want ik laat voor me gevoel m'n volgers aardig in de steek! Je kan natuurlijk altijd volger worden op www.scrapmydream.blogspot.nl of www.stampinupholland.blogspot.nl , want daarop verschijnen meerdere berichten. Niet alleen van mij, maar op het eerstgenoemde blog ook van mijn designteamleden.

Maar goed, er werd mij gevraagd om een geboortekaartje te maken voor een collega, die onlangs bevallen is van een mooie dochter.

En dit is het dan geworden.


Ze had zelf ook een kaartje gestuurd met een olifantje erop en ik vind het altijd leuk om daar dan een passend antwoord op te maken. Ik krijg inmiddels via de stempelgroep wat commentaar over het groene streepje achter de oren van het olifantje, maar dat heb ik met opzet zo gedaan, omdat op het originele kaartje het olifantje groene oren had. Vandaar dus. Zelf had ik dit niet zo bedacht!

De gebruikte materialen zijn voornamelijk van Stampin' Up!, behalve de stempel zelf. Die is van Lily of the Valley en mocht ik lenen van Ankie.

Nou, ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe creatie vinden.

groetjes en een fijne (warme) zondag verder!

Maaike



vrijdag 17 augustus 2012

Stampin' Up! in Nederland

Hallo allemaal,

Het is een beetje rustig op dit blog, maar dat heeft allemaal te maken met het feit dat ik besloten heb om met Stampin' Up in! zee te gaan! Ik ben al heel lang fan van deze stempellijn en voor de mensen die het nog niet kennen Stampin' Up! verkoopt niet alleen stempels, maar ook inkt met in dezelfde kleuren markers, linten, knoopjes, embellishments, etc. en daarnaast ponsen en nog heel veel meer! 

Vanaf ca. oktober zal Stampin' Up! ook in Nederland aktief zijn en ik ben één van de eerste demonstratrices, die bij hen aan de slag gaan! 

Ik heb daarom een nieuw blog opgezet www.stampinupholland.blogspot.nl en daarop kan je alle nieuwtjes lezen over Stampin' Up! en daar worden ook creaties geshowd, die gemaakt zijn met Stampin'Up! producten. 

Vorige week ontving ik onderstaande mail van Stampin' Up! 



------------------------------------------------------------

Good morning Maaike

Thank you for your mail and it’s lovely to hear from you!

I can confirm that Stampin’ UP! has received your email and we will add your contact information to our mailing list!

Sometime before the end of 2012 we will announce to European Stampin’ UP! Demonstrators and their customers the specific date we launch Stampin’ UP! in the Netherlands and in Austria!

Before we announce the specific date, we will contact those potential new recruits for the Netherlands and Austria that have already contacted Stampin’ UP!  in the past by email. Stampin’ UP! will provide you with further information on how to become one of the first Stampin’ UP! Demonstrators in the Netherlands!

Not long to go and thank you for contacting us!

Have a great week and looking forward to speak to you soon 
------------------------------------------------------

En dat is nog niet alles, inmiddels is de eerste workshopparty al in de planning! 

Yes, goed bezig!

Wil jij ook een workshopparty bij jou thuis "hosten" en zodoende leuke Stampin' Up! producten verdienen?  Geef je dan bij mij op via stampinupholland@gmail.com

Ook kan je naar bovenstaand emailadres een mailtje sturen wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes of eventueel klant wilt worden bij mij.

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack

06-12949293 (liefst na 18.00 uur en niet op zondag!)