maandag 15 juni 2009

Hallo allemaal!!!

Zo, nu heeft ook een andere collega ontdekt dat ik kaartjes maak wanneer er kinderen geboren zijn. Ze kwam vorige week meteen met een kaartje aanzetten en ik heb daarom het roze babykaartje nu maar eens in het blauw gemaakt en dan zonder bloemetjes, maar wel met de naam van het kindje erin verwerkt!Vind hem zelf wel leuk geworden, een beetje Delfts blauw achtig! Vandaag kwam mijn collega met weer een kaartje, dus dat gaat lekker!!!

Groetjes en een fijne avond verder!

5 opmerkingen:

Judith zei

Jeetje wat een mooi kaartje zeg! Is dat handje een stempel? Echt heel mooi. En super dat je een opdracht hebt om 60 kaartjes te maken. Een mooie waardering!
Groetjes Judith

stampingdutchgirl zei

Dankjewel Judith! Ja, dat handje is een stempel van Stampin' Up uit de set "I'm Here" Hij staat volgens mij niet meer in de catalogus, maar je kan hem waarschijnlijk wel via Ebay of zo nog kopen!
Ja, die opdracht vind ik zelf ook wel erg leuk hoor. Ik heb vorig jaar ook de geboortekaartjes voor mijn eigen kleinzoon Jesse mogen maken en dat was ook erg leuk om te doen!
Groetjes!!! Maaike

C@ro zei

Bofbibs...nu heb je je 2e opdracht al te pakken! In mijn omgeving zijn de mensen niet zo van de eigen gemaakte kaarten helaas....
Succes met het maken van deze 60!

liefs,
Caro

stampingdutchgirl zei

Tja Caro, die kaartjes maken gaat momenteel wel lekker! Ik snap niet dat ze jouw kaartjes niet willen, want die zijn nog veeeeeeeeel mooier! Ben blij dat je niet al te dichtbij woont, want dan kaapte je al mijn klantjes weg, ha, ha!
Groetjes, Maaike

RosesMarijke zei

Wat een heel mooi kaartje!!