vrijdag 7 augustus 2009

Goedemorgen allemaal,

Morgen, 8 augustus, wordt Cor, een zeer speciale, goede vriend van mij 50 jaar en hij dacht aan dit heuglijke feit te ontkomen door op vakantie te gaan, maar daar dachten zijn vrouw Ankie en zijn kinderen anders over! Ze hebben gevraagd om hem zo veel mogelijk kaarten te sturen, minstens 50 in totaal, zodat hij toch niet aan het idee kan ontkomen dat hij 50 jaar geworden is! Ik heb voor die gelegenheid de volgende kaart gemaakt. Het is een kaart, die ik heb gelift van wederom Dawn McGriffith. Zij maakt zulke geweldige kaarten! Ik heb speciaal hiervoor de SU stempelset "Just Buzzin' By" aangeschaft, het papier Yo Yo Yellow (Basic Black en Whisper White had ik al) en de smalle envelopjes van SU om de kaart in te kunnen versturen. Ik maak de kaarten meestal in tweevoud, zo ook deze. Op zijn kaart staat nog in rood "50th" tussen Happy en Birthday in, maar die is al op de post, dus daar kon ik geen foto meer van maken.

Ik ga morgen overigens zelf, samen met een vriendin van mij, naar Vaals, om zijn verjaardag, en die van zijn moeder, mee te vieren!


Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik!

6 opmerkingen:

RosesMarijke zei

Wat een leuke kaart is het geworden!

Heel apart!

stampingdutchgirl zei

Dankjewel Marijke voor het compliment!

Groetjes, Maaike

Sonja zei

Wat een ontzettend leuke kaart zeg!
Dankjewel voor je berichtje op mijn weblog. Vind ik altijd om berichtjes te krijgen.

Groetjes Sonja

C@ro zei

Wat issie gaaf geworden zeg!
Dat zal Cor leuk vinden.

stampingdutchgirl zei

Ja Caro, Cor vond hem erg mooi. Hij heeft heel veel kaarten gekregen, maar deze heeft hij (hoorde ik van Ankie, zijn vrouw) apart op zijn bureau gezet! Een hele eer dus!

Krista Driessen zei

Ik vind em gaaf geworden !!