maandag 26 oktober 2009

Even een berichtje tussenvoegen: Ik heb onderstaand doosje ook nog in een blauw/groen/wit variant gemaakt en ook deze werd zeer gewaardeerd!

Hierbij nog een foto van het doosje en de kaartjes:Goedeavond allemaal,

Vorige week en de week ervoor heb ik een workshop gegeven voor collega's en twee vriendinnen van hen en voor mijn eigen vriendinnen. Ik heb gekozen voor een doosje met SU papier en daarin 5 kaartjes van 10 x 10 cm. Het was voor mij de eerste keer, dus best wel even spannend hoe hierop gereageerd zou worden. Maar, ik moet zeggen, iedereen was erg enthousiast! Er werd zelfs zo enthousiast op gereageerd dat ik voor collega's (die zelf niet zo handig zijn of snel een kadootje nodig hadden) drie doosjes met inhoud heb moeten maken. Die lever ik morgen af. Voor over 1,5 week staat er weer een workshop gepland en in januari mag ik er nog een geven bij een collega thuis. Nou, toch niet slecht voor zo'n eerste keer! Op de tweede foto zie je hoe gezellig het was bij mijn collega Marja!
Ik zal ook nog even de kaartjes apart laten zien die in het doosje zitten. Sommige kaartjes heb ik gelift van internet en de stempelclub waar ik lid van ben (dames, bedankt voor de mooie ideeen!), maar een paar kaartjes heb ik ook zelf verzonnen.Zo, ze staan erop! Ik zou het leuk vinden wanneer jullie een commentaar achterlaten!

Doei !!!

6 opmerkingen:

RosesMarijke zei

Wat fijn voor je dat het zo gezellig was en goed is gegaan...dat kun je wel zien op de foto!!

en de kaartjes zijn heel mooi!!

Erna zei

Ziet er hartstikke goed uit joh!! Leuk dat het zo positief ontvangen is!!

Moniqui zei

Hartstikke leuk idee! Ziet er gezellig uit hoor!

Alice zei

Het ziet er ook supergezellig uit Maaike! Supermooi doosje met kaartjes hoor!!! Ik snap dat ze enthousiast waren!

stampingdutchgirl zei

Allemaal bedankt voor de lieve reacties!!!

Groetjes, Maaike

Helga zei

Hai Maaike,

O, dat ziet er gezellig uit, zeg.
Leuk wat er gemaakt is.

Gr.Helga