maandag 4 oktober 2010

Fairytale Event 2010


Goedeavond allemaal, het afgelopen weekend was het Fairytale Event 2010 van Paper & Pictures in Doorn. Wow, ik ben erbij geweest en wat heb ik genoten! Vanaf vrijdagmiddag 15.30 uur konden we ons melden in het Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. 's Avonds hebben we, na een overheerlijke maaltijd, een onwijs gave planner gemaakt, voor het hele weekend. Hierin kunnen we al onze foto's en verhalen van de workshops kwijt, die we dit weekend gemaakt hebben. Reuze handig en een bron van inspiratie! De zaterdag begon voor mij met een workshop van Glitz. Ook hier werd een erg leuk album gemaakt, met schitterende kleuren. Na de lunch, die ook weer errug lekker was, volgde een workshop van Maya Road. Hierbij maakte we een album in de vorm van een ouderwetse naaimachine. Deze workshop werd gegeven door Monique Jacobs. Mensen, wat had zij er een werk van gemaakt! Maar het werd dan ook een geweldig mooi boekje! Zaterdagavond was het feest. Eerst weer een heerlijk diner en daarna allerlei Make & Takes en een loterij. Pas om half een ging ik weer naar bed om de volgende morgen om kwart voor zeven weer op te staan, want de volgende workshops stonden weer voor de deur. 's Ochtends heb ik twee kleine workshops gevolgd, een van Jillibean en een van Bo Bunny. Bij de Jillibean workshop hebben we een doosje met 6 kaarten erin gemaakt en bij de Bo Bunny een prachtig Kerstalbum, die, wanneer je hem openklapt, je ook kan gebruiken als kerstster! Echt helemaal te gek! Na de lunch volgde nog een grote workshop van My Minds Eye. Ook hier weer een prachtig album gemaakt in schitterende kleuren! Eigenlijk zou de dag hier voor mij stoppen, maar ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Daarom heb ik nog een afsluitende kleine workshop gedaan bij Ella. Hierbij werd een Lay Out gemaakt en een klein boekje. Tja, het was echt geweldig. Ik heb vanmiddag twee projectjes afgemaakt, maar zal de komende dagen (weken) nog wel nodig hebben om alles af te maken. De foto's van al deze projecten volgen later!

Het was zo overweldigend veel, maar ook zo leuk om te doen! Ik wil daarom het hele team van Paper & Pictures en al hun buitenlandse gasten heel hartelijk danken en in het bijzonder natuurlijk Truike Bron! Het was echt geweldig!


Groetjes, Maaike

4 opmerkingen:

Helga zei

He Maaike, wat leuk dat je het na je zin hebt gehad, volgend jaar ga ik mee, hoor.


Gr.Helga

scrappingtwins zei

Hoi

Ja het was een geslaagd weekend. we zijn blij dat jullie allemaal hebben genoten. ook wij hebben het erg gezellig gevonden. Moe maar voldaan waren we zondag om half 9 thuis.

groetjes en tot de volgende keer
de twins.

Kim zei

Het was gezellig he?
Vond het erg leuk dat je ook mijn workshop hebt gevolgd!!!

Vanavond vanaf 20.00 staat er op mijn blog een leuk scrapkadhootje klaar...

Kom je ook even langs?
Overdag vandaag doet mijn blog het ff niet omdat ik hem klaar moet maken voor vanavond....

Lfs!

Helga zei

Hai Maaike, nog even een berichtje van mij, ik heb een award voor je op mijn blog staan, om je succes te wensen met je shop.


Gr.Helga