vrijdag 29 oktober 2010

OPENINGSWORKSHOP !!!

Na een flinke verbouwing van mijn garage is het dan bijna zo ver! Er is een mooie workshopruimte ontstaan van ruim 24 vierkante meter. De laatste puntjes worden nog op de spreekwoordelijke I gezet en er is van alles onderweg uit binnen- en buitenland om de voorraad artikelen aan te vullen.

Ter ere van de opening van mijn workshopruimte annex hobbywinkeltje geeft Nicole Verkooijen, bekend van de Copics, een gave workshop bij mij in Rotterdam, Ommoord! Dit zal gebeuren op zaterdag 20 november a.s. van 11.00 tot ca. 15.00 uur. Zij zal een les geven over het gebruik van de Copics, de kleurencombinaties, welk papier je het beste kunt gebruiken etc. Als geen ander in Nederland weet zij hoe je met deze Copics de prachtigste creaties kunt maken. Kijk hiervoor maar eens op haar site www.stampinupnicole.blogspot.com

Lijkt het je leuk om les te krijgen van Nicole Verkooijen en wil je hiervoor naar Rotterdam komen, geef je dan bij mij op. De cursus kost 32,50 euro inclusief een lekkere lunch.

Stuur je naam en adres naar maaikesack@hotmail.com en de rest van de informatie krijg je thuisgestuurd. We vragen wel een aanbetaling van 10 euro. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan kan je nog tot uiterlijk 1 week voor 20 november afzeggen en krijg je het geld retour. In verband met het inkopen van allerlei benodigdheden kunnen we je na het verstrijken van deze termijn de aanbetaling niet meer teruggeven. Er is plaats voor max. 8 personen dus wees er snel bij!

Natuurlijk zal er tijdens deze workshop en gedurende de eerste twee weken na deze opening een leuke aanbieding op Copic gebied zijn! Wat deze aanbieding inhoudt, verklap ik nog niet! Hou de site dus in de gaten!

Groetjes,

Maaike

webwinkel: www.scrapmydream.nl
blog: www.scrapmydream.blogspot.com
en: www.stampingdutchgirl.blogspot.com

dinsdag 26 oktober 2010

Test om te kijken of alles nog werkt!

Via de stempelgroep ontving ik het bericht dat blogspot.nl was gestopt in Nederland en dat was even schrikken. Maar ... alles doet het nog en dat komt waarschijnlijk omdat ik bij blogspot.com zit, wellicht vanuit het buitenland of zo? In ieder geval werkt het en ik hoop dat dat zo blijft!


Groetjes, Maaike

maandag 4 oktober 2010

Fairytale Event 2010


Goedeavond allemaal, het afgelopen weekend was het Fairytale Event 2010 van Paper & Pictures in Doorn. Wow, ik ben erbij geweest en wat heb ik genoten! Vanaf vrijdagmiddag 15.30 uur konden we ons melden in het Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. 's Avonds hebben we, na een overheerlijke maaltijd, een onwijs gave planner gemaakt, voor het hele weekend. Hierin kunnen we al onze foto's en verhalen van de workshops kwijt, die we dit weekend gemaakt hebben. Reuze handig en een bron van inspiratie! De zaterdag begon voor mij met een workshop van Glitz. Ook hier werd een erg leuk album gemaakt, met schitterende kleuren. Na de lunch, die ook weer errug lekker was, volgde een workshop van Maya Road. Hierbij maakte we een album in de vorm van een ouderwetse naaimachine. Deze workshop werd gegeven door Monique Jacobs. Mensen, wat had zij er een werk van gemaakt! Maar het werd dan ook een geweldig mooi boekje! Zaterdagavond was het feest. Eerst weer een heerlijk diner en daarna allerlei Make & Takes en een loterij. Pas om half een ging ik weer naar bed om de volgende morgen om kwart voor zeven weer op te staan, want de volgende workshops stonden weer voor de deur. 's Ochtends heb ik twee kleine workshops gevolgd, een van Jillibean en een van Bo Bunny. Bij de Jillibean workshop hebben we een doosje met 6 kaarten erin gemaakt en bij de Bo Bunny een prachtig Kerstalbum, die, wanneer je hem openklapt, je ook kan gebruiken als kerstster! Echt helemaal te gek! Na de lunch volgde nog een grote workshop van My Minds Eye. Ook hier weer een prachtig album gemaakt in schitterende kleuren! Eigenlijk zou de dag hier voor mij stoppen, maar ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Daarom heb ik nog een afsluitende kleine workshop gedaan bij Ella. Hierbij werd een Lay Out gemaakt en een klein boekje. Tja, het was echt geweldig. Ik heb vanmiddag twee projectjes afgemaakt, maar zal de komende dagen (weken) nog wel nodig hebben om alles af te maken. De foto's van al deze projecten volgen later!

Het was zo overweldigend veel, maar ook zo leuk om te doen! Ik wil daarom het hele team van Paper & Pictures en al hun buitenlandse gasten heel hartelijk danken en in het bijzonder natuurlijk Truike Bron! Het was echt geweldig!


Groetjes, Maaike