vrijdag 16 september 2011

Trouwkaart

Hallo allemaal, tijd voor een nieuw bericht en wat voor één!

Sommigen van jullie weten het al, maar de meesten nog niet, maar ik ga 13 oktober trouwen!!!

Wie had dat durven dromen, op mijn 50ste? Ik ben al eens eerder 25 jaar getrouwd geweest en heb uit dat huwelijk drie heerlijke kinderen, Mariska, Robin en Lennert en een lieve kleinzoon Jesse, die morgen al weer 3 jaar wordt!

Mijn vriend Danny (die 12 jaar jonger is dan ik!) heeft mij 11 mei gevraagd en natuurlijk heb ik JA gezegd!

Ik kon het natuurlijk niet maken om mijn trouwkaarten te bestellen bij een drukkerij, dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Het waren er maar 100. Wel een hele klus, maar het is voor een goed doel, toch?

Ik heb gebruik gemaakt van een transparante sheet en erop gestempeld met Stazon Opaque inkt. De stempel heb ik zo'n 4 jaar geleden gekocht op de Kreadoe beurs in Utrecht. Volgens mij is hij van Hero Arts, maar daar ben ik niet helemaal zeker van. De binnenkaart is van SU Whisper White met daarop een stukje Crumb Cake papier met de stempel van SU uit de set Upsy Daisy. Deze is gestempeld met Memento inkt Lady Bug. Daarnaast heb ik twee labeltjes gestempeld op respectievelijk Whisper White en Riding Hood Red papier van SU met stempeltjes uit de serie Too Terrific Tags.Op de achterkant staat een digistamp, die ik van mijn vriendin Ankie heb "geleend". De kaart heb ik vastgemaakt met touw!Ik hoop dat jullie hem mooi vinden!

groetjes, een dolgelukkige Maaike
Geen opmerkingen: