zondag 19 augustus 2012

Geboortekaartje

Hallo allemaal,

Laat ik vandaag eens een berichtje op dit blog plaatsen, want ik laat voor me gevoel m'n volgers aardig in de steek! Je kan natuurlijk altijd volger worden op www.scrapmydream.blogspot.nl of www.stampinupholland.blogspot.nl , want daarop verschijnen meerdere berichten. Niet alleen van mij, maar op het eerstgenoemde blog ook van mijn designteamleden.

Maar goed, er werd mij gevraagd om een geboortekaartje te maken voor een collega, die onlangs bevallen is van een mooie dochter.

En dit is het dan geworden.


Ze had zelf ook een kaartje gestuurd met een olifantje erop en ik vind het altijd leuk om daar dan een passend antwoord op te maken. Ik krijg inmiddels via de stempelgroep wat commentaar over het groene streepje achter de oren van het olifantje, maar dat heb ik met opzet zo gedaan, omdat op het originele kaartje het olifantje groene oren had. Vandaar dus. Zelf had ik dit niet zo bedacht!

De gebruikte materialen zijn voornamelijk van Stampin' Up!, behalve de stempel zelf. Die is van Lily of the Valley en mocht ik lenen van Ankie.

Nou, ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe creatie vinden.

groetjes en een fijne (warme) zondag verder!

Maaike5 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Ha Maaike, wat is ie leuk geworden! Dat heb je trouwens ook wel even snel gefikst zeg. Leuk om het olifantje zo te zien, ik zelf ben meer van het inkleuren, maar deze vind ik super en ga ik ook zeker onthouden. Leuk met dat lint ook zo. Je collega zal er vast blij mee zijn. Zo doen we van elkaar ideetjes op! Groetjes, Ankie

sharon's shabby creations zei

Nou Maaike petje af hoor met alles wat je doet!! Je zal maar al die bloggen bij moeten houden en daarbij dan ook nog alles met je werkzaamheden in balans zien te houden!! Ik vind het een prestatie!!

Groetjes
Sharon

Anoniem zei

wat een leuk kaartje!

groetjes Rebecca

Dora zei

oooo....dit is een hele leuke kaart met dat olifantje.
mooi geheel!
erg leuk dat je volger bent geworden.
zal ook eens kijken op je andere blogs.
groetjes Dora

Mia van Geer vanne Smeed zei

Hoi Maaike,leuk dat je je hebt aan gemeld als volger. Ik heb je blog al bekeken en zag er mooi uit. De kaart met het olifantje is mooi gemaakt.
Groetjes Mia