zaterdag 29 december 2012

Happy Birthday !

Hallo allemaal,

Zo, laat ik weer eens een kaartje op dit blog tonen, want dat komt er de laatste tijd niet meer zo van. Ik zal jullie uitleggen waarom. 

Samen met mijn designteam (voortkomend uit de webwinkel die ik had van juli 2010 tot en met september 2012) heb ik een designblog www.scrapmydream.blogspot.nl  Hierop worden wekelijks nieuwe kaarten gepost (voornamelijk door de designteamleden en iets minder door mij). Daarnaast wordt er ook iedere maand een uitdaging gehouden op dat blog, die start op de laatste maandag van de maand, dus ook op 31 december, en loopt tot en met de 26ste van die maand. 
Verder heb ik een blog speciaal voor mijn activiteiten voor Stampin' Up! en dit blog is www.stampmydream.blogspot.nl 

Maar dit alles wil niet zeggen dat ik niets meer doe hoor! Ben druk bezig met allerlei zaken rondom Stampin' Up!, zoals het voorbereiden van party's en workshops, de afgelopen maand heb ik meer dan 60 kerstkaarten gemaakt. We hebben een welkomstbijeenkomst gehad van Stampin' Up! in Utrecht en daarvoor heb ik ruim 40 doosjes met kersenbonbons gemaakt om te swappen (ruilen).Verder deed ik mee aan een kerstkaartenketting, een kerstkaartenswap en doe ik mee aan een swap met kaarten, waarbij nieuwe artikelen van de Stampin' Up! Sale-A-Bration actie zijn gebruikt. Deze actie begint op 22 januari 2013 en loopt door tot en met 22 maart 2013. 

Dat is dan weer het voordeel van demonstratrice ziijn voor Stampin' Up! Wij hebben al eerder de mogelijkheid om deze artikelen te verkrijgen en ermee te werken, zodat er natuurlijk straks ook weer leuke voorbeelden op de diverse blogs komen te staan. Sterker nog, hieronder staat een kaart, die ik heb gemaakt voor de vriendin van mijn jongste zoon, die vandaag jarig is. Hierop zie je onder andere een kleinere versie van de Curly label staan. Deze, en de gebruikte stempels, zijn Sale-A-Bration artikelen! 


Cardstock: Whisper White, Pacific Point en Rich Razzleberry. 
Inkt: Pacific Point en Rich Razzleberry.
Het bolletjes designpapier is ook uit de Sale-A-Bration actie en heet Sycamore Street. 
Stempels: Pretty Petites 
Punch: Petite Curly Label
Lint: Stitched Grosgrain Ribbon Pacific Point
Steentjes: Rhinestone Basic Jewels

Nou, ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. 

groetjes en alvast een fijn weekend en een fijn Oud & Nieuw! 

Maaike

4 opmerkingen:

dieke zei

Wat een leuke kaart!
Je schoondochter is erg vast heel blij mee!
En die spulletjes van de sale-a- bration zijn gaaf!
Ik ga gauw weer eens een party organiseren.

Groetjes van Dieke.

Anneke zei

Ziet er leuk uit deze kaart,ook leuk om zo iets te ontvangen.

Groetjes,
Anneke

stampingdutchgirl zei

Lijkt me een goed plan Dieke! groetjes, Maaike

Ghea zei

Wat een prachtige kaart voor je schoondochter, mooie kleurencombinatie.
Beste wensen voor 2013, liefs ghea