donderdag 17 mei 2012

Aeroplane

Hallo allemaal,


Hebben jullie dat ook wel eens, dat je maar niet kunt stoppen met een bepaalde serie stempels?

Ik vind de stempels van LOTV zo cute en er staat zoveel inspiratie op het internet, dat ik er maar niet mee op kan houden om er kaarten mee te maken.

Zo heb ik vandaag onderstaande kaart gemaakt, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de stempel Aeroplane van LOTV. Volgens mij heb ik dit idee gezien op de site van LOTV, maar dat weet ik niet zeker meer.
Ik heb hem bewust niet ingekleurd deze keer, omdat ik bang ben dat hij dan veel te druk wordt.


Verder heb ik gebruik gemaakt van cardstock en inkt van SU in de kleuren Chocolate Chip, Certainly Celery en Baja Breeze.
De overige stempels zijn de "Boys" stempels uit de serie Lost & Found 1 van My Minds Eye (die momenteel bij Scrap My Dream in de opruiming zijn!) en een stempelset "Artsy Banner" van Clear Art Stamps, die ik onlangs in Amerika gekocht heb bij Michaels.


Wil je nu zelf ook stempels hebben van LOTV, maar heb je geen creditcard en Paypal, stuur dan even een mailtje naar scrapmydream@gmail.com voor informatie hoe je er toch aan kunt komen.


Ik vind het altijd leuk wanneer je een reactie achterlaat!


groetjes,


Maaike

5 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Hij is gaaf Maaike, en ik denk ook dat je er goed aan deed om hem niet in te kleuren. Groetjes, Ankie

scrappingtwins zei

wat een leuk kaartje super gemaakt.
en ja sommige stempels zijn zo leuk om mee te werken.

groetjes de twins

ps wij kwamen bij je terecht via cards & things.

crealinedance zei

Hoi hoi leuk gedaan .gr.Nel

sharon's shabby creations zei

Super leuke kaart zeg!!

Trouwens bedankt voor je complimenten omtrend mijn blog,ik hoop dat ik iedereen kan verrassen met een hoop leuke blog momenten!!

Groetjes sharon

Wendy zei

Hoi Maaike, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en volger bent geworden, welkom! Natuurlijk heb ik jouw blog ook bezocht en ik moet zeggen: je maakt prachtige creaties! Leuk om elkaar te blijven volgen. Groetjes, Wendy