woensdag 9 mei 2012

Scrap layout met foto's van de huwelijksreis

Hallo allemaal,

Het is al weer meer dan een half jaar geleden dat Danny en ik op huwelijksreis waren en ik had nog steeds niets met mijn foto's gedaan, shame on me!!!

Maar, nu heb ik eindelijk een scrap layout gemaakt met papier van My Mind's Eye uit de serie "Be Amazing" en een paar van de bijbehorende Chipboard embellishments.
Hier waren we in de tuin van het hotel in Turkije, waar we "toevallig" de hotelfotograaf tegen het lijf liepen. Hij heeft een heuse reportage gemaakt. Best nog moeilijk kiezen daarna welke foto's we uitgeprint wilden hebben. Uiteindelijk hadden we er acht genomen en kregen we de rest als service mee op een CD'tje. Dat kwam dus even goed uit!

Bedankt weer voor het kijken!


groetjes, Maaike

1 opmerking:

Ankie vd Polder zei

Ha Maaike, het is dat je het vanochtend zei dat je deze layout op je blog had gezet maar dat er nog niemand gereageerd, daarom ben ik eens gaan kijken. Ik had het kennelijk ook gemist want anders had ik ongetwijfeld een berichtje achtergelaten. Ik vind hem erg gaaf geworden lekker vrolijk en zonnig zoals past bij huwelijksreisfoto's. Groetjes, Ankie