zaterdag 26 mei 2012

Gezinsuitbreiding !!!

Hallo meiden,

Is het bij jullie ook zulk prachtig weer? Heerlijk hè, eindelijk zomer!

Een paar weken geleden zag mijn zoon Lennert steeds een duif op het randje van zijn slaapkamerraam zitten en even later waren het er twee. En wat denk je .... ze begonnen een nest te bouwen onder zijn klapraampje!

Vorige week ontdekten we dat er jonge duifjes geboren waren en vanmiddag zag ik twee kopjes boven het randje van het nest uitsteken. Waarschijnlijk is dat het trotse ouderpaar, of zijn dit de jongen? Wat denken jullie?Ik kan niet wachten totdat we de kleintjes zelf zien!

Dit wilde ik even met jullie delen.

groetjes en een fijn Pinkster weekend!

Maaike

5 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Grappig. Als ze maar niet veel poep achterlaten op het raam :-) Groetjes en geniet ervan hoor, ze vliegen zo weer uit, Ankie

Anita Meijer zei

oh wat apart is dat zeg, en eh ik denk dat het de ouders zijn, snap dat je uitkijkt naar het moment dat je de kleintjes ziet.
Groetjes van Anita

stampingdutchgirl zei

Bij nader inzien waren dit toch al de "kleintjes". Ze zijn een paar dagen geleden uitgevlogen en het nest is inmiddels leeg.
groetjes en een fijn weekend!
Maaike

Mariëtte zei

Leuk om het zo van dichtbij te kunnen meemaken! Lief!

jaimie zei

Hallo,

Ik heb me volger gemaakt op dit blog, enkel zie ik wel dat het van mei geleden is dat er gepost is hier , dus ik hoop dat ik de juiste link neem voor op mijn blog bij te plaatsen ? Anders hoor ik het wel :-)

Groetjes, Jaimie